UutisetTiimiKalustoHistoriaGalleriaSponsorit
Rantarallista luokkavoitto

Naantalissa kaasuteltiin Rantaralli 3.10. Kyseessä oli pienoisralli, joka sisälsi 25 EK-kilometriä. Kisa oli tiimimme ensimmäinen ralli, joten kuljettajakaksikkomme Otto ja Sami lähti kilpailuun ilman sen suurempia odotuksia. Varmalla ajolla lähdimme hakemaan tärkeitä EK-kilometrejä luokkavoiton sijaan.

Ensimmäinen EK meni tunnustelun merkeissä ja kärjestä jäätiin yli 17 sekuntia. Kisan edetessä vauhti kuitenkin parani ja vielä muutaman kilpakumppanimme keskeytyksen seurauksena pääsimme kiinni ykkössijaan.

Luokkavoitto ja yleiskilpailun kuudes sija oli tiimille melkoinen yllätys, joten kotimatkalla juhlaan oli aihetta. Voitto maistui, vaikka ero toiseen sijaan olikin vain huikeat 1,1 sekuntia.